Alla inlägg den 20 september 2011

Av Jörgen - 20 september 2011 13:30

I lördags hade vi kickoff med gymet. "Nordicclub" i Kalmar vi började nere i Kolboda ca 2 mil söder om kalmar.

Där har dem lite roliga aktiviteter man kan göra och Miah hade bokat klätterväggen för oss. Tyvärr var det ju en del av instruktörerna som var tvugna att jobba eller borta av annan anledning vilket gjorde att vi inte blev jätte många. Men vi som var där hade väldigt kul. För er som känner mig vet att jag har lite svårt med höjder. Men jag har ju också fått lära mig att man ska utsätta sig för det man inte tycker om för att lära sig hantera detta så då är det ju bra att klättra på klättervägg där man har säkerhetssele och någon som håller emot.


  Men två sådana här biffar så borde man ju känna sig trygg   


Först ut var Henke som var som en riktig spindel upp för väggen och klarade sig utmärkt tills 2 meter från toppen där det är färre stenar vilket gör att man måste sträcka sig extra mycket för att nå upp. Men han satte nivån då han lyckades ta sig upp hela vägen och kunde ringa i klockan.


 

Sen avlöste vi varandra upp för väggen. Måste säga att jag är djup imponerad av alla att ni klarade er så bra och att jag själv tog mig upp utan att få svindel.


  En taggad sandy redo att springa upp för väggen.


 

   Skit det är rätt  högt i alla fall!


Selen ska sitta lite tajt men det här är ju löjligt tajt :-)


      Ingen svindel här inte. Provad faktiskt 2 gånger och andra gången lyckades jag komma upp på 50 sekunder.  Det hade jag inte räknat med då jag kom dit.


Ni hittar flera resten av bilderna från kolboda på Stall Atlas pixbox sida

  .


Är det någon som vill ha några bilder i bättre upplösning från dagen skicka då ett mail.



//Jögge.

Ovido - Quiz & Flashcards